NORDA STORY

I köket puttrar lagen till kvällens primörer, fisken är rimmad och slaktaren har precis levererat kvällens laddning finkorv till Halv Special. Kökschefen drar sin femte kopp kaffe för kvällen och konstaterar nöjt att skockorna, nyss skördade från takodlingen håller hög klass. Det doftar lokal matkultur i oväntad förening med världsliga influenser a´ la Manhattan där Top Chef Marcus Samuelsson står som kreativ inspiratör.

I matsalen fladdrar levande ljus under olivträdens kronor och det från början lågmälda sorlet börjar sakta men säkert stegras. Skratten klingar mellan pampiga pelare och det skvalpar gott när kvällens sommelier fyller kuporna med ädel dryck från Oregon.

Någon fyller jämt, en annan ler mot efterlängtad date och en tredje vickar förnöjt på stolen efter en till synes lyckad affär. Social dining när den är som allra bäst, kliv in du också i Nordas sköna trädgård!

TOP