BRUNCH

Världens bästa brunch enligt engelska tidningen The Mirror! Vi bugar oss ödmjukast och konstaterar att konceptet med bufféer som hämtar inspiration från Manhattans alla kök i kombination med en mindre varmrätt där alla brunchfavoriter finns representerade, är klockren.

Norda visar upp sig från sin allra bästa sida och en brunch i vår nya trädgård passar alla tillfällen av firande. Brunchen är dessutom en mycket uppskattad present och kan köpas i form av presentkort.
Kronan på verket är dessertbuffén signerad vår konditor Patrik Fredriksson som kan stoltsera med titeln Årets Konditor 2013 samt OS-guldmedalj från Culinary Olympics 2012. För alla sweet lovers är detta rena rama paradiset och soffläge är att rekommendera efter en brunch på Post!

Pris: 345 kr
Inkl: Virgin Mary buffé, juice, kall buffé, en varmrätt (välj 1 av 6), dessertbuffé samt kaffe/te

Brunchen har sommarstängt juni, juli och augusti. I höst är vi tillbaka igen med en ny uppdaterad version av vår magiska helgupplevelse.

 

HÄR HAN VI LÄGGA BOKABORD INFORMATION MM

  • CRAYFISH, SHRIMPS & CRAB

    Market price SEK
    Kräfta, räkor & krabba serveras med skagenröra, såser & tillbehör. Served with creamy shrimp salad ”skagen style”, sauces & accompaniments.
TOP